Luxe overdekt buiten hondentoilet

Met DOGGY- LOO creëer je voor je geliefde viervoeter een vaste, veilige en hygiënische omgeving waar hij of zij rustig een kleine of grote boodschap achterlaat op een vaste plaats...

dm4u-honden-hond-puppy-pup-toilet-hondentoilet-dog-dogs-toilet-buiten-luxe-overdekt-buitentoilet-outside-dog-toilet-doggy-loo-doggyloo

Geen "verassingen" meer in het gras, tussen bloemperken of op de mat voor de deur!

 

DOGGY- LOO kan je zowel in de tuin als op een terras of balkon plaatsen. Zo voorkom je ongewenste plekken op je gazon of tussen planten.

 

Op een terras of balkon creëer je met DOGGY- LOO een vaste vertrouwde hygiënische plek.

 

DOGGY- LOO is tevens de ideale oplossing voor die dringende boodschap tussendoor.

dm4u-honden-hond-puppy-pup-toilet-hondentoilet-dog-dogs-toilet-buiten-luxe-overdekt-buitentoilet-outside-dog-toilet-doggy-loo-doggyloo-gras-mat-grasmat-grass

Binnenin de DOGGY- LOO  hebben we een zo ideaal mogelijke omgeving gecreëerd:

 

Beschermd van de natuurelementen met open voorzijde, 1 gesloten zijwand, een gesloten achterwand en 1 zijwand half- open.

(Halfopen zijde naar keuze, Links of Rechts)

 

Volledig overdekt, dus geen excuses meer wanneer het weer niet meezit. Je zal merken dat je hond in no- time de DOGGY- LOO als zijn of haar behoefte plekje herkent, het doel van dit overdekt buitentoilet snapt en in sneltempo met veel plezier leert gebruiken!

De kunstgras vloermat is 100% diervriendelijk! Wij werken hiervoor samen met Grasmonkey.be.

Dankzij hun professionele advies viel onze keuze op deze unieke diervriendelijke kunstgras- variant.

 

Deze bevat geen schadelijke stoffen en is  UV- en detergent- bestendig. Afmeting 70cm x 70cm.

Bovendien heeft het kunstgras 1 richting. Dit vergemakkelijkt het opkuisen na een grote boodschap aanzienlijk! De kunstgrasmat is door ons extra geperforeerd voor extra doorlaat.

De kunstgrasmat is vast gemonteerd op een uitneembaar rooster. Hieronder wordt urine opgevangen in de uitschuifbare opvangbak.

 

Na het verwijderen van het makkelijk afneembare front heb je toegang tot de uitschuifbare opvangbak. Deze kan je zonder wegnemen van de kunstgrasmat uitschuiven.

 

Opgevangen residu kan je nu makkelijk weggieten en de opvangbak kuisen. De opvangbak heeft een grote volume-inhoud, dit maakt het eventueel mogelijk de grasmat tussendoor met water af te spoelen.


Prijs: €399,50 incl. BTW (excl. verzending)

Leveringstermijn afhankelijk van drukte: +-2 tot 3 weken

dm4u-honden-hond-puppy-pup-toilet-hondentoilet-dog-dogs-toilet-buiten-luxe-overdekt-buitentoilet-outside-dog-toilet-doggy-loo-doggyloo-afmeting-afmetingen-size

BESTELFORMULIER:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.